start
Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Webbhotell - Windows eller Linux miljö?


Vi erbjuder nu både webbhotell i Windows samt Linux miljö. Bägge har sina fördelar och det är främst vad man skall använda webbhotellkontot till som avgör vilket man bör välja.

Linux

Om du tex vill använda Joomla CMS eller Wordpress till en blogg så är linux kontot rätt val då dessa program trivs bäst i den miljön. På linux kontot får du även tillgång till "fantastico" vilket ger möjlighet att mycket enkelt installera olika program, som bloggverktyg, forum, cms system mm. Linux kontot ger även obgränsat med Mysql databaser, men kontrollpanelen kan vara lite svårare att hantera om man inte är så datavan.Om du vill använda .asp, asp.net baserade program eller access databaser på din webbplats är Windows det rätta valet. Kontrollpanelen som används till windowskontot, HELM kan också upplevas som något enklare och mer överskådlig.

Gemensamt för alla kontotyper är...

Kvalitet

Vi har medvetet valt att satsa och fokusera på kvalitet, högsta möjliga tillgänglighet och bra personlig service & support. Vi använder Windows 2008 servrar samt Linux servrar med ClodlinuxOS - som är snabba, tillförlitliga, stabila och "up to date"! Vi vet att vårt system fungerar bra och kan därför erbjuda en 30 dagars "nöjdhetsgaranti". Är du inte nöjd med ditt webbhotell konto hos oss, får du helt enkelt pengarna tillbaka. Läs mer här om vår "nöjdhetsgaranti".

Stabilitet
Vi har 24 timmars övervakning av våra servrar, med ström backup (UPS). Varje natt tas dessutom fullständig databackup på allt innehåll. Våra servrar finns i säkra lokaler med larm och kylsystem i Sverige.

Tillgänglighet
Vi har två olika leverantörer för internetanslutningen med i praktiken obegränsad bandbredd, Anslutningarna är oberoende av varandra för att garantera högsta möjliga tillgänglighet.

Kontakta oss!
Behöver ni hjälp att välja konto eller undrar över någonting?
Ring oss på 0650-75759 eller skicka in ett kontaktformulär så hjälper vi er tillrätta!


Andra relaterade tjänster från Wikinggruppen

Domänregistrering  CMS System  Webdesign / Formgivning  Sökmotoroptimering  Kontakta oss
Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss