start
Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Produktvideo

Lägg till en produktvideo vid produktbeskrivningen
Wikinggruppens e-handelslösning har stöd för att enkelt lägga till videomaterial vid produktpresentationen. Webbutiken innehåller färdig funktionalitet för detta ändamål där man bara behöver klistra in embed koden från källan, tex youtube eller vimeo vilket gör det mycket enkelt att lägga till ett videoklipp.


Syfte

En produktvideo visar enkelt fördelarna med din produkt och dess egenskaper för dina kunder. En video är lättare att ta till sig än en lång text och hjälper till att vägleda kunden att välja rätt produkt och ger även en större förståelse för funktionalitet och detaljer. Enligt en studie tittar 25-45 procent av besökarna på en video om den är inbäddad i sidan.
Tester som gjorts visar att konverteringen kan öka med upp till 5ggr för de produkter som förutom en traditionell produktbeskrivning även har en produktvideo.

Hur gör man?

Enklast är att skapa ett konto hos Youtube och ladda upp sina filmer där såvida inte det redan finns genom leverantörs försorg etc. Därefter är det bara att hämta en sk embed kod som visas vid alla videoklipp hos Youtube och klistra in den i därför avsett fält vid redigering av en produkt i butikens kontrollpanel. Guide för att öppna ett konto hos Youtube hittar du här.


Fördelar med produktvideo
Ökad konvertering
Lätt att ta till sig för kunden
Vägleder kunden att välja rätt produkt

Läs mer om hur man ökar konverteringen i sin webbutik
Läs mer om Wikinggruppens E-handelslösning

Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss