start
Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Håll koll på vad som sägs om ditt företag på Internet!

Genomslag för sociala medier

Genomslaget för sociala medier, bloggar, forum, facebook och twitter medför att det oundvikligen kommer pratas om ditt företag på Internet, både på gott och ont. Företag som har ett stort "socialt nätverk" på Internet har en stor fördel, bla genom att man enkelt får ett stort antal inlänkar till sin hemsida som är bra både för direkttrafik samt för sökmotoroptimering. (Här kan du läsa mer om vikten av inlänkar)

Bevaka vad som sägs om ditt företag

Det är naturligtvis en stor fördel att kunna bevaka och ta del av vad som sägs om ditt företag i de sociala medierna. Du kan då lyssna av vad som du behöver jobba med, Du kan bemöta kritik direkt osv. Du kan också i forum mm lämna tips och råd som rör ditt kompetensområde vilket gör att du framstår som expert på ditt område och du bygger därmed upp ett förtroende och goodwill för ditt företag eller organisation.

Verktyg

Det finns ett antal verktyg för att med automatik bevaka internet och få ett meddelande om det skrivs något om ditt företag eller ett sökord som du vill ha koll på. Här tipsar vi om 2 bra alternativ,

Google

Med Google Alerts kan du låta Google göra jobbet och bevaka en stor del av Internet åt dig. Du kan få automatiska rapporter via e-post samt även som ett rss flöde.
Till Google Alerts

Twingly

Via twingly kan du bevaka ett mycket stort antal bloggar. Precis som med Google Alerts kan du skapa automatiska rapporter via e-post samt eller som ett rss flöde.
Till Twingly

Kataloger med recensionsfunktion

Det kan även vara en bra ide att hålla koll på kataloger där man kan recenceras av tex kunder, ex på sådana är reco.se eller rejta.se


Relaterade länkar

Resurser & Tips från Wikinggruppen
Introduktion till sökmotoroptimering
Intresseanmälan för hjälp med sökmotoroptimering
Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss