start
Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Resultatbaserad sökmotoroptimering för webbutik eller hemsida

Bli funnen av intresserade kunder!

En mycket stor del av alla inköp som görs startar med en sökning på Internet. En länk till din hemsida eller webbutik bland de 10 första träffarna på en fras eller ett nyckelord på en sökning kan därför vara mycket värdefullt och löpande leverera en stor mängd presumativa kunder till din verksamhet. Den "sökande" är ju på jakt efter det du erbjuder och du kan presentera din produkt eller tjänst direkt.

Betala bara för resultat - Resultatbaserad sökmotoroptimering!

Det har tidigare varit svårt att avgöra affärsnyttan med ett sökmotoroptimeringsuppdrag och vad man fått för pengarna som kund. Vi erbjuder nu ett tydligt resultatorienterat alternativ där du bara betalar om vi lyckas placera er på plats 1-10 på google.se. Lyckas vi inte, betalar ni inte heller någonting!

Intresseanmälan

Välkommen att anmäla intresse för resultbaserad sökmotoroptimering via formuläret nedan.
Fyll i formuläret samt klicka därefter på "Skicka formulär knappen"

Ditt Namn
Företagsnamn
Telefon

E-mail

Adress till er hemsida / webbutikFyll i formuläret och ange upp till 7 fraser eller enskilda nyckelord som du vill bli hittad på i sökmotorerna. Det kan exempelvis vara "blommor", "snittblommor" eller "blommor Hudiksvall".

Klicka därefter på "skicka formulär så återkommer vi med information om sökvolymer och ett kostnadsförslag på dessa sökord
.


Sökord eller fras 1


Sökord eller fras 2

Sökord eller fras 3

Sökord eller fras 4

Sökord eller fras 5

Sökord eller fras 6

Sökord eller fras 7
Ev meddelande
   


Hur går det till?

För att lyckas positionera er så högt som möjligt på Googles organiska träfflista på av er angivna sökord eller fraser utför vi ett kontinuerligt arbete i flera steg. Vi får ett gemensamt mål i att ni skall ligga så högt som möjligt i träfflistorna.

1, Analys
Arbetet börjar med en analys där vi tillsammans med er tar fram ett eller flera relevanta sökord och/eller fraser för er verksamhet. Du får data om sökvolymer på de aktuella sökorden mm.

2, Intern optimering
Vi går igenom er hemsida eller webbutik och ser över tekniska faktorer samt gör eventuellt korrigeringar för att göra hemsidan eller webbutiken så relevant som möjligt för de valda sökorden.

3, Extern optimering
Placering i träfflistan vid en sökning beror även på externa faktorer, En viktig faktor är att det finns relevanta länkar från andra hemsidor till er hemsida vilket vi ombesörjer.

4, Löpande rapportering
Vi mäter löpande era placeringar på google.se för varje enskilt sökord eller fras. Detta sker dagligen från en server placerad i Stockholm och resultaten sammanställs i en rapport som skickas varje månad till dig via mail. Det går även att löpande följa utvecklingen via ett webbgränssnitt. Du debiteras enbart för de dagar då vi uppnår målet och ni innehar plats 1-10 på valt sökord eller sökfras på google.se


Vad kostar det?
Kostnaden per sökord ligger normalt mellan 3kr till 25kr/dag och sökord. Kostnaden sätts beroende på konkurrensen på just det ordet eller frasen. Väldigt allmängiltiga och hårt konkurrensutsatta sökord eller fraser är av naturliga skäl dyrare, då dessa kräver avsevärt mer arbete från vår sida. Vi lämnar alltid ett individuellt kostnadsförslag baserat på era sökord. Välkommen med en intresseanmälan via formuläret ovan så återkommer vi med sökvolymer på valda sökord och en offert.


 Avtalstid / Uppsägning
Då det krävs ett fortlöpande och ofta omfattande arbete för att nå och upprätthålla topp 10 placeringar på Google, tillämpar vi ett avtal som löper tillsvidare med en ömsesidig uppsägning om 3 månader.


Andra relaterade länkar

Kort introduktion till sökmotoroptimering
Guide till hur du skapar en säljande samt sökmotorvänlig titel - metataggar
Kontakta Wikinggruppen
Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss