hantera text och rubriker på ett sökmotorvänligt sätt
Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Sökmotoroptimering - Lägg till innehåll

Skaffa relevanta länkar till din hemsida Lägg till innehåll på din webbplats / webbutik regelbundet

Sökmotorer älskar text
Att unikt och bra innehåll är viktigt för hur en hemsida eller webbutik placerar sig i sökmotorernas träfflistor har vi påtalat många gånger men det finns ytterligare en aspekt i detta ämne, nämligen vikten av att lägga till nytt innehåll regelbundet.


Skriv mycket och regelbundet
Sökmotorerna besöker din sida regelbundet och för varje gång du lägger till nytt unikt innehåll på din webbplats eller webbutik så kommer sökmotorerna hitta och indexera det nya innehållet. En webbplats som inte uppdateras eller tillförs nytt material på, låt säga 2 år är naturligtvis mindre intressant i Googles ögon jämfört med en sida som kontinuerligt uppdateras och tillförs nytt aktuellt material. Google kommer därför premiera en uppdaterad sida och även besöka din sida oftare om den regelbundet hittar nytt, unikt och bra material på din webbplats. Detta är en långsiktig process som tar tid men det ger effekt och bygger upp dina positioner i sökmotorernas träfflistor.

Lägg till innehåll
Ta dig tid att lägga till innehåll på din webbplats eller webbutik. Det kan vara en nyhet inom din bransch eller bara att du fått in nya produkter. Du kan även skapa nya sidor med tex guider eller tips inom ditt område.

Alltid unikt innehåll
Kom ihåg att alltid ha unikt innehåll på alla dina sidor och undvika kopierat material. Det kan kännas lockande att kopiera och klistra in, men skriver du ett unikt och bra textinnehåll blir du så småningom belönad för det av Google mfl.

Gärna mycket text
Skriv mycket text på varje sida, kategori eller produktbeskrivning om möjligt och försök att få med dina viktigaste sökord på ett naturligt sätt i texten.

Använd rubriker och underrubriker
Betona gärna de sökord som är viktiga genom att lägga dom titlar, rubriker och även i sidans meta beskrivning. Använd H1 - H6 taggar för att ytterligare betona vikten av just dessa ord. Viktiga ord som finns med i din titel för sidan bör även finnas med i en underrubrik rubriker samt flera gånger i brödtexten, dessutom gärna i fetstil vid något tillfälle för att ytterligare betona vikten av det ordet.

Relaterade länkar

En kort introduktion i sökmotoroptimering
Hur du hanterar titel och meta-taggar på bästa sätt
Hur du arbetar för att skaffa de viktiga länkarna till din sida
Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss