start
Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Hemsida - Nyproduktion & Uppdatering

Enkelt eller komplext!
Vi skapar professionella hemsidor / webbplatser åt företag, föreningar och organisationer, formade efter kundens behov och önskemål. Vi gör allt från enkla hemsidor till större komplexa webbplatser, alla med genomtänkt struktur med bra funktionalitet.


Bra design banar vägen!

Bra design och struktur på en hemsida banar väg för lyckad kommunikation så att budskapet du vill förmedla, tilltalar och verkligen når fram till mottagaren.
Din hemsida är ditt företags ansikte utåt på Internet och på bara några sekunder kommer besökaren på er webbplats att bilda sig en uppfattning om ert företag. Wikinggruppen ser till att ni ser bra ut, ger ett bra intryck och lyckas förmedla ert budskap till kunden!


Gratis designförslag!
Vi erbjuder alltid ett eller flera designförslag på en ny hemsida utan några som helst kostnader eller förpliktelser från dina sida. Designförslaget utformas efter Dina önskemål i form och struktur och i enlighet med ev befintlig grafisk profil. Förslaget skickas sedan till dig i form av en bild via E-post. Är förslaget till belåtenehet offererar vi därefter ett fast pris för den nya hemsidan. Vi säkerställer på detta sätt att båda parter är nöjda med utseende och kostnad för den nya hemsidan innan den produceras och publiceras!

Vad kostar det?
Vi offererar alltid ett fast pris för din nya hemsida. Tack vare låga omkostnader och lång rutin kan vi erbjuda professionellt arbete och driftmiljö till riktigt bra priser. Jämför oss gärna med andra och bli inte förvånad om vi ger det bästa priset vid en offertförfrågan.

Anmäl intresse
Välkommen att anmäla ditt intresse till en ny hemsida genom att klicka på knappen till höger. Vi pratas vid och du får därefter ett eller flera designförslag på en ny hemsida utan några som helst kostnader eller förpliktelser för din del. Bli 100% nöjd med din nya hemsida, kontakta oss!

Referenser
Exempel på några webbplatser vi skapat finns här.

Relaterat,
Startpaket - hemsida
Joomla CMS (Webbpublicerings system)
Webbhotell
Kontakta oss
Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss