Produkter & TjänsterFöretagetNyheterNyhetsbrevReferenserSupportKontakt

Domänregistrering


Här kan Du på ett enkelt sätt söka och se om de domännamn som Du är intresserad av fortfarande är lediga. Skriv in det namn Du önskar kontrollera (utan www), välj ändelse med rulllisten och klicka på "Kolla om ledigt"


Ange önskat domännamn:


http://www. .  
Domännamn på köpet!
Om du tecknar en webbutik eller ett webbhotell abonnemang hos oss, så bjuder vi alltid på registreringen samt 1:a årsavgiften och din kostnad för ditt domännamn det första året blir 0:- (Kostnad år 2 är fnv 190 kr)

Vad kostar det annars?
Vill du bara registrera ett domännamn utan att koppla någon tjänst till det, tar vi 200kr för att registrera namnet. Denna kostnad inkluderar också alltid första årsavgiften till berörd myndighet! Vi kan också ordna parkering av din domän med dns tjänster, vidarebef av e-post mm.


Flera domäner?
Vi kan registrera alla världens toppdomäner inkl .no (Norge) .fi (Finland) samt .dk (Danmark). Kostnaden för en .no eller .fi domän är 400kr/år och 200kr/år för en .dk domän. Vänligen kontakta oss om ni önskar registrera en .no, .fi eller .dk domän eller för prisuppgift gällande andra typer av domäner, tex .es .fr mfl. För alla "vanliga" domäner som .se, .com, .nu mfl använder ni domänsökningsfunktionen ovan där ni också kan beställa direkt.


* Alla priser ang exkl moms
Kundtjänst
Tel: 0650-757 59
Fax: 0650-757 69

Support: support@wikinggruppen.se
Kundtjänst: kundtjanst@wikinggruppen.se
Ekonomi: ekonomi@wikinggruppen.se
Försäljning: sales@wikinggruppen.se
Telefontider
Måndag - Fredag
Kl. 10:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Besök oss
Sjötullsgatan 8
HUDIKSVALL

Sveavägen 74
STOCKHOLM
Postadress
WGR Data AB
Box 1018
824 11 HUDIKSVALL
Följ oss